GroenLinks Barendrecht zoekt jou!

Heb jij interesse in de Barendrechtse politiek en wil je hierin actief zijn? Dan kan raadslid worden een mooie stap zijn. Samen met onze raadsleden voer je een lokale politieke agenda die aansluit bij het GroenLinks-gedachtegoed over een groene en sociale samenleving.

Sinds 2002 is GroenLinks politiek actief in Barendrecht, sinds 2018 ook bestuurlijk in het college van burgemeester & wethouders. Dit zetten we na de gemeenteraadsverkiezingen 2022 graag voort. Daarvoor zoeken we enthousiaste kandidaten, die Barendrecht mooier, beter en toekomstbestendiger maken.

GroenLinks streeft ernaar een inclusieve en diverse beweging te zijn. Wij verwelkomen mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, huidskleuren, geloofsovertuigingen, genders en seksuele voorkeuren. We streven naar een fractie die een afspiegeling vormt van de samenleving en een gebalanceerd geheel van achtergronden, kennis en ervaring kent in de diverse gebieden van het raadswerk.

Heb je interesse om raadslid te worden of in een kennismaking met GroenLinks Barendrecht? Neem dan contact op met Ada Dekker via ada.dekker@groenlinksbarendrecht.nl