GroenLinks wil Nederland veranderen. Ben je lid of sympathisant en wil je je ook hiervoor inzetten? Jouw bijdrage is erg welkom (ook als je geen lid bent, maar onze doelen wel onderschrijft). Heb je interesse? Kom er dan bij en help mee om ook Barendrecht te veranderen. Lees hier wat we doen in onze afdeling.

Wijk- en werkbezoeken

Wij gaan regelmatig wijken en buurten in om met inwoners in gesprek te gaan of leggen werkbezoeken af. Deze bezoeken zijn regelmatig ook samen met de andere coalitiepartijen. Heb je zin om ons daarbij te helpen? Of wil je graag dat onze fractie een werkbezoek in jouw wijk of organisatie komt afleggen? Dat horen we dan graag van je via groenlinksbarendrecht@gmail.com

Wekelijks fractieoverleg

Elke donderdagavond bespreekt onze fractie de plannen van GroenLinks in de gemeenteraad. Ons overleg kun je bijwonen, maar wel graag van te voren even aangeven dat je wilt komen. Wil je actief worden maar je weet nog niet zo goed hoe? Misschien is dit dan een manier voor jou om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen. Klik hier voor de tijdstippen en locaties van ons fractieoverleg.

Meedenken met de fractie

Wil je op een andere manier meedenken met de fractie over een specifiek thema of probleem? Mail één van onze fractieleden.

Schrijvers gezocht!

Vind je het leuk om soms een stukje te schrijven van een bijeenkomst, activiteit of een bezoek? We vullen onze website en Facebook-pagina graag met (kleine) stukjes van leden die verslag doen van een activiteit die past bij GroenLinks. Ook als je zelf ergens geweest bent, zonder iemand van GroenLinks, kan het zijn dat een verslag heel welkom is! Mail ons met je idee!

Bestuur

Barendrecht vormt een bestuur samen met de gemeente Ridderkerk en Albrandswaard. Wil je de BAR bestuursafdeling ondersteunen mail het bestuur via bar@groenlinks.nl

Word lid

Sluit je aan bij onze groeiende beweging via de pagina 'word lid'. Als lid mag je meebeslissen over de koers, ontvang je exclusieve uitnodigingen en steun je GroenLinks met jouw bijdrage.

Verkiezingscampagne

Na een goede campagne voor de 2e kamerverkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen 2018 werd een mooi resultaat geboekt (verdubbeling van het aantal zetels). Je kunt ons verkiezingsprogramma lezen bij standpunten. In het nieuwe jaar starten we de campagne voor de 2e kamerverkiezingen, die op 17 maart 2021 zullen plaatsvinden en daarna de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Wil je helpen, meld je dan aan!

Word actief bij DWARS Barendrecht!

DWARS is de jongerenorganisatie van GroenLinks. Als onafhankelijk onderdeel van GroenLinks Barendrecht richt DWARS zich op de jonge generatie van Barendrecht. Mail groenlinksbarendrecht@gmail.com voor meer informatie over DWARS.

Kortom: er is veel mogelijk en bespreekbaar; we horen graag hoe jij je in wil zetten!

Om actief te worden kun je je aanmelden via: groenlinksbarendrecht@gmail.com, dan nemen we daarna telefonisch contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Stuur gerust een mailtje.

Weinig tijd?

Je kunt met weinig tijd al veel doen:

  1. Like ons op Facebook
  2. Volg ons op Twitter
  3. Werf een lid
  4. Nodig je vrienden uit onze Facebook pagina te liken
  5. Retweet onze tweets